Mina metoder

HUR KAN JAG HJÄLPA DIG?

Om du vill ha en enstaka kroppsbehandling kan du förstås få det, men jag kan erbjuda väldigt mycket mer. Om du vill bli fri från smärta, få ditt hormonsystem i balans, förbättra din hälsa, finna en ny riktning i livet eller rentav uppnå dina mål och leva din dröm. DET kan jag cocha dig till!


Jag kan hjälpa dig att komma till rätta med kost- och livsstilsrelaterade besvär, stress, vikt, rökning, smärtor, stelhet och minskad rörlighet, utmattning, depression, fertilitetsproblem, hormonella besvär, att uppnå dina mål, att må bra, att komma i balans, träningsprogram för att bli av med besvär som hallux valgus och karpaltunnelsyndrom utan att behöva operera, kost- och örtbehandling av borrelia, förstå innehållsförteckningen på mat och hudvårdsprodukter och hitta giftfria alternativ och en hel del annat. Din kropp strävar i varja stund efter att hela sig själv. Ibland behöver vi dock hjälp med att veta hur vi ska ge kroppen de bästa tänkbara förutsättningarna för att den ska kunna göra det.


När du bokar en frekvensanalys eller naturmedicinsk diagnos hos mig pratar vi igenom dina mål, din vilja och hur du skall kunna nå dit. Det är ett detektivarbete. Jag ställer naturmedicinsk diagnos genom att läsa av kroppstecken: kroppshållningen, ansiktet, ögonen, tungan och dina pulsar hjälper mig att vägleda dig och råda dig till den mest gynnsamma behandlingen och/eller terapin för dig just nu. Mer om detta kan du läsa under fliken Naturmedicin. Vi kan också ta hjälp av frekvensapparaten, QX Ed för att få fler detaljer om din hälsa.


Ibland blir det jag föreslår kroppsbehandlingar, ibland frekvensterapi, hypnoterapi eller sorgbearbetning, ganska ofta rekommenderar jag förändringar i kosten eller örter som komplement, allt för att du ska nå dina hälsomål.


Välkommen att påbörja äventyret med att färbättra ditt mående, med en naturmedicinsk diagnos och/eller frekvensanalys!